Meer over de Smulboetiek

De cafetaria in Zaltbommel

Cafetaria Smulboetiek Duijts is al ruim 30 jaar een begrip in Zaltbommel. Het familiebedrijf staat bekend vanwege de heerlijke frieten die er al tientallen jaren gebakken worden door de familie Duijts.

Echte verse friet bij de smulboetiek!

Cafetaria Smulboetiek is bekend in de brede regio van zaltbommel als één van de betere frituren. Wij besteden veel aandacht aan de aardappelen die we gebruiken voor onze verse frieten.

Het begon

Met de mobiele smulboetiek van Gijs Duijts senior.

Elke dag weer reed Gijs de kar naar de vertrouwde locatie voor het zwembad. S'ochtends heen en s'avonds na sluiting weer huiswaarts. Jarenlang was de mobiele kar van Smulboetiek Duijts een vertrouwd gezicht op de parkeerplaats van het zwembad van Zaltbommel. De vriendelijkheid en gezelligheid van het personeel en de kwaliteit van de frieten zorgde al snel voor veel klanten.

Echt familiebedrijf

Een echt familiebedrijf was de smulboetiek zeker.

Gijs senior werd dagelijks ondersteund door iemand uit de familie. Van echtgenoot, zwager en zoon tot bekende van de familie die af en toe een handje meehielpen. Van dinsdag tot en met zondag kon je hier altijd terecht voor een frietje of lekkere snack. Ook van buiten de Bommelerwaard kwamen gegadigden regelmatig een hapje eten bij de altijd goedlachse Gijs.

Vaste plaats

Na jaren op en neer rijden was het dan toch echt zover.

De vergunning voor een vaste unit op de vertrouwde plek voor het Bommels zwembad was erdoor! Zoon Gijs heeft maanden met zijn vader gewerkt aan de bouw van een prachtige en ruime vrijstaande en vernieuwde Smulboetiek. Deze is met veel plezier en enthousiasme gerund door Gijs junior die door een noodlottig ongeval is overleden in 2018. Sindsdien wordt het in gedachtenis aan Gijs junior gerund door zijn jongere zusje Michelle.

Download de prijslijst

Wilt u de prijslijst downloaden? Klik op de onderstaande link om de prijslijst als pdf document te downloaden.

Download de prijslijst